Beroepsgerichte trainingen

Medewerker Klantcontact Backoffice

Altijd een passende training op het juiste niveau

Binnen de opleiding Medewerker Klantcontact Backoffice leer je dat effectief ondersteunen een vak is. De opleiding bestaat uit praktische trainingen voor de achtergrondkennis en vaardigheden die een Medewerker Backoffice nodig heeft. Aangevuld met uitgebreide trainingen voor de meest gebruikte Microsoft Office-programma’s Word, Excel en Outlook, zorgt dat voor een zeer compleet pakket. Elke module wordt afgesloten met een eindtoets waarbij je 2 herkansingen hebt. Met minimaal 8 voldoendes ontvang je je diploma. Vereist zijn: Excel Basis, Word Basis, Outlook, Klantcontacten, Toetsenbordvaardigheid, Administratie Basis, Boekhouden Basis plus één naar keuze.

 

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Met de Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze computer- en kantoortrainingen. Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV kansberoep te vergroten? Bekijk dan onze opleidingspakketten en stel samen met onze docenten een op maat gemaakt trainingspakket samen.

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek (+/- 15 minuten) met een van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake kunnen we een offerte van een passend opleidingspakket voor je opstellen. Vervolgens ga je dit opleidingspakket samen met je adviseur bij UWV bespreken en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget.

Niveau en voorkennis Vergelijkbaar met MBO niveau 3. Er is geen specifieke voorkennis vereist.
Studieduur Als je drie dagen per week studeert zul je 16 weken aan je opleiding bezig zijn.
Locaties Je volgt deze opleiding vanuit huis. Je bent daarnaast welkom op onze locaties in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam voor persoonlijke begeleiding.
Leenlaptop Bij deze opleiding is het mogelijk om kosteloos gebruik te maken van een leenlaptop. Deze leenlaptop bevat een Office 365-licentie.
Prijs Totaalprijs: € 4.500,- (BTW vrijgesteld)
Als het UWV je scholingsaanvraag goedkeurt wordt deze opleiding volledig vergoed.

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:

Backoffice Medewerker, Administratief medewerker Backoffice, Secretarieel Medewerker Backoffice, Backoffice Assistant, Operationeel Support Medewerker, Secretarieel Medewerker, Medewerker Servicedesk, Customer Service Specialist, Webcare Medewerker.

Deze opleiding bevat de volgende cursussen:
Toetsenbord-vaardigheid
Excel Compleet

Klik op een training voor meer informatie

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest