Beroepsgerichte trainingen

Opleidingspakket Marketingmedewerker

Altijd een passende training op het juiste niveau

In de opleiding Marketingmedewerker leer je de kennis en vaardigheden die nodig zijn om op een marketing- of verkoopafdeling te werken.

Een Marketingmedewerker voert ondersteunende taken uit. Deze taken zijn gericht zijn op het promoten van een product, merk of organisatie. Je probeert deze onder de aandacht te brengen van (potentiële) klanten. Hierbij kun je denken aan activiteiten bij marketingcampagnes. Een voorbeeld is het maken van presentaties, brochures en het bijhouden van de Social Media. Eigenlijk doe je alles om klanten te behouden én om het klantenbestand juist uit te breiden!

Deze opleiding is volledig via e-learning te volgen.

Opleidingsduur: 40 dagen/80 dagdelen
Kosten: € 2250,00 BTW vrijgesteld

 

Deze opleiding bestaat uit de trainingen:
Omgangskunde
Klantcontacten
Opleidingspakket bi-specialist
Marketing
Opleidingspakket Online Marketeer
PR/Bedrijfscommunicatie
notuleren
Nederlandse bedrijfscorrespondentie
Opleidingspakket medewerker webcare
Commerciële administratie
Training docent geeft uitleg aan cursist op bank
Management

Klik op een training voor meer informatie

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Pin It on Pinterest