Beroepsgerichte trainingen

Opleidingspakket Managementassistent

Altijd een passende training op het juiste niveau

Als managementassistent ben je in staat mee te denken met het management. Je verricht zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden op secretarieel en organisatorisch gebied voor het kantoor.

Ben je graag zelfstandig? Hou je van organiseren en kun je goed hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden? Met een secretariële of administratieve opleiding als ondergrond is de opleiding Managementassistent precies iets voor jou!

Deze opleiding is volledig via e-learning te volgen.

Opleidingsduur: 40 dagen/80 dagdelen
Kosten: € 2250,00 BTW vrijgesteld

 

Deze opleiding bestaat uit de trainingen:
Omgangskunde
Office Management
Opleidingspakket bi-specialist
Marketing
Opleidingspakket Online Marketeer
PR/Bedrijfscommunicatie
vaardigheden officemanager
Vergader- en presentatietechniek
Apps ontwikkelen
Management

Klik op een training voor meer informatie

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Pin It on Pinterest