Beroepsgerichte trainingen

Opleidingspakket Financieel administratief medewerker

Altijd een passende training op het juiste niveau

Als financieel administratief medewerker ben je binnen een bedrijf op meerdere plaatsen inzetbaar ter ondersteuning voor met name financieel administratieve werkzaamheden. Je verzamelt en ordent de financiële gegevens van het bedrijf.

Informatie zoals facturen, urenoverzichten en declaraties worden door jou gecontroleerd. De debiteuren- en crediteurenadministratie behoren tot jouw takenpakket. Via speciale computerprogramma’s voer je de juiste gegevens in op de computer. Na het volgen van de opleiding Financieel administratief medewerker ben je klaar voor een interessante, veelzijdige baan! Heb je wat met cijfers en kun je goed rekenen? Ben je nauwkeurig en hou je ervan dingen uit te puzzelen? Dan is deze opleiding echt iets voor jou!

Deze opleiding is volledig via e-learning te volgen.

Opleidingsduur: 50 dagen/100 dagdelen
Kosten: € 3000,00 BTW vrijgesteld

Deze opleiding bestaat uit de trainingen:
administratieve basiskennis
Boekhouden
Medewerker callcenter
Telefoneren
Opleidingspakket medewerker webcare
Computerboekhouden
notuleren
Rekenvaardigheid
Microsoft Word logo
Word
Trainspot training cursus Excel logo
Excel
Omgangskunde
Praktijkvaardigheden
Microsoft Word logo
Toetsenbordvaardigheid

Klik op een training voor meer informatie

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Pin It on Pinterest