Selecteer een pagina
Beroepsgerichte trainingen

Opleidingspakket DTP gevorderden

In deze cursus Grafisch ontwerpen behandelen we het gehele DTP traject, van opdracht tot publicatie. Je werkt tegelijkertijd met InDesign, Photoshop en Illustrator. Je leert hoe je de programma’s kunt combineren voor je ontwerp. Ook leer je voor Publish Online te ontwerpen. We gaan ervan uit dat je hier toch al een bepaalde basis hebt en dat de programma’s niet volledig nieuw zijn. Je krijgt toegang tot ruim 300 video’s die perfect aansluiten bij de lessen en die je ook na afloop van de cursus nog kunt bekijken.

Totaalprijs: € 2.699,- excl. BTW

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Met de Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze beroepsgerichte trainingen. Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV krapteberoep te vergroten? Bekijk dan onze opleidingspakketten en stel samen met onze docenten een op maat gemaakt trainingspakket samen.

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een intakegesprek – telefonisch of op onze locatie in Utrecht – (+/- 15 minuten) met een van onze docenten. Tijdens de intake kunnen we een offerte van een passend opleidingspakket voor je opstellen. Vervolgens ga je dit opleidingspakket samen met je adviseur bij UWV bespreken en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget.

Deze opleiding bestaat uit:
  • 8 lesdagen van 10:00 – 16:30uur
  • In kleine groepen op diverse locaties, Eindhoven. Amsterdam, Rotterdam en Utrecht
  • De lesdagen zijn inclusief uitgebreide lunch, onbeperkt koffie/thee en kleine versnaperingen
  • Gebruik van computer en lesmateriaal in lokaal
  • Meerdere startdata per maand
  • Beschikking over meer dan 300 instructievideo’s waar je na de training nog 1 jaar gebruik van kan maken als naslagwerk
  • Aftercare support voor een periode van 2 maanden, om nog alle vragen aan de docent te stellen waar je bij het gebruik tegenaan loopt

Klik op een training voor meer informatie

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest