Selecteer een pagina
Beroepsgerichte trainingen

Opleidingspakket DTP basis

In deze training leer je de basisvaardigheden voor een functie in de grafische- of communicatie sector. We maken je wegwijs in Photoshop, InDesign en Illustrator en je leert bijvoorbeeld hoe je snel in InDesign een publicatie opzet, hoe je in Photoshop beeldmateriaal bewerkt en hoe je in Illustrator logo’s maakt of bewerkt. De kracht van deze training is de combinatie van de programma’s, eigenlijk net zoals dat in de praktijk ook werkt. Daarnaast krijg je toegang tot ruim 300 video’s die je tips en tricks geven (ook na de training heb je nog toegang tot deze videolessen).

Totaalprijs: € 1999,- excl. BTW

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Met de Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze trainingen en opleidingen. Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV krapteberoep te vergroten? Bekijk dan onze opleidingspakketten en stel samen met onze docenten een op maat gemaakt trainingspakket samen.

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een intakegesprek – telefonisch of op onze locatie in Utrecht – (+/- 15 minuten) met een van onze docenten. Tijdens de intake kunnen we een offerte van een passend opleidingspakket voor je opstellen. Vervolgens ga je dit opleidingspakket samen met je adviseur bij UWV bespreken en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget.

Deze opleiding bestaat uit:
  • 1 volle dag introductie tot de programma’s InDesign, Photoshop en Illustrator plus
  • 1 volle dag praktische voorbeelden, oefeningen en opdrachten
  • In totaal 2 dagen privé-training met een eigen docent
  • Gebruik van computer en lesmateriaal in lokaal
  • Locatie Utrecht, kantoor Trainspot, dag is inclusief uitgebreide lunch, onbeperkt koffie/thee en kleine versnaperingen
  • Beschikking over meer dan 300 instructievideo’s waar je na de training nog 1 jaar gebruik van kan maken als naslagwerk
  • Aftercare support voor een periode van 2 maanden, om nog alle vragen aan de docent te stellen waar je bij het gebruik tegenaan loopt

Klik op een training voor meer informatie

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest