Beroepsgerichte trainingen

Opleidingspakket Commercieel medewerker binnendienst

Altijd een passende training op het juiste niveau

Tijdens de opleiding Commercieel medewerker binnendienst leer jij de kennis en vaardigheden die belangrijk zijn voor deze functie.

Als Commercieel medewerker binnendienst ben je de schakel tussen verkoop buitendienst, balie, logistiek en klanten. Verder ben je medeverantwoordelijk voor de service en verkoop. Je maakt offertes, handelt orders af en zorgt voor de service achteraf. Voorraadbeheer en de distributie van artikelen zitten ook in je takenpakket. Je hebt veel contact met je collega’s in de buitendienst om de bestaande klanten optimaal te bedienen.

Deze opleiding is volledig via e-learning te volgen.

Opleidingsduur: 50 dagen / 100 dagdelen
Kosten: € 3000,00 BTW vrijgesteld

 

Deze opleiding bestaat uit de trainingen:
Medewerker callcenter
Klantcontact
Medewerker callcenter
Telefoneren
Opleidingspakket bi-specialist
Commerciële administratie
notuleren
Rekenvaardigheid
Microsoft Word logo
Word
Trainspot training cursus Excel logo
Excel
online samenwerken
Zakelijk Engels
Microsoft Word logo
Toetsenbordvaardigheid

Klik op een training voor meer informatie

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Pin It on Pinterest