Beroepsgerichte trainingen

Opleidingspakket Commercieel administratief medewerker

Altijd een passende training op het juiste niveau

Vind je het leuk om met mensen om te gaan in schriftelijke, telefonische en persoonlijke contacten? Ben je enthousiast en kun je goed problemen oplossen? Dan is de opleiding Commercieel administratief medewerker de perfecte opleiding voor jou.

Een commercieel administratief medewerker is een onmisbare schakel in het in- en verkoopproces. Vaak ben je in contact met klanten, hiervoor heb je een commerciële inslag nodig. Je presenteert ideeën en producten, zowel schriftelijk als mondeling. In deze binnendienstfunctie zorg je ervoor dat inkoop en verkoop zonder problemen verlopen. Naast de algemene administratieve vaardigheden voer je de in- en verkoopadministratie.

Deze opleiding is volledig via e-learning te volgen.

 

Opleidingsduur: 50 dagen/100 dagdelen
Kosten: € 3000,00 BTW vrijgesteld

Deze opleiding bestaat uit de trainingen:
Medewerker callcenter
Klantcontact
Medewerker callcenter
Telefoneren
Opleidingspakket bi-specialist
Commerciële administratie
notuleren
Rekenvaardigheid
Microsoft Word logo
Word
Trainspot training cursus Excel logo
Excel
Omgangskunde
Praktijkvaardigheden
Microsoft Word logo
Toetsenbordvaardigheid

Klik op een training voor meer informatie

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Pin It on Pinterest