Beroepsgerichte trainingen

Opleidingspakket Administratief medewerker

Altijd een passende training op het juiste niveau

Als administratief medewerker ben je binnen een bedrijf op meerdere plaatsen inzetbaar voor verschillende administratieve zaken.

Daarbij kan je denken aan receptietaken en telefonische contacten. Ook kan je ingezet worden voor archivering, postverwerking, verwerken van teksten en andere ondersteunende administratieve taken. Ben je een flexibele duizendpoot, kun je goed samenwerken met anderen en zie je in de toekomst zo’n veelzijdige baan wel zitten? Volg dan de opleiding Administratief medewerker!

Deze opleiding is volledig via e-learning te volgen.

Opleidingsduur: 40 dagen / 80 dagdelen
Kosten: € 2250,00 BTW vrijgesteld

 

Deze opleiding bestaat uit de trainingen:
Medewerker callcenter
Praktijkvaardigheden
Medewerker callcenter
Telefoneren
Microsoft Word logo
Toetsenbordvaardigheid
notuleren
Rekenvaardigheid
Microsoft Word logo
Word
Trainspot training cursus Excel logo
Excel

Klik op een training voor meer informatie

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Pin It on Pinterest