Beroepsgerichte trainingen

Accountmanager technische producten

Altijd een passende training op het juiste niveau

Heb jij een technische vooropleiding, maar wil je breder inzetbaar zijn?

Als technisch accountmanager weet je alles van de inhoudelijke en technische aspecten van het product dat de klant bij jouw bedrijf afneemt. Die klant is meestal een ander bedrijf, met specialistische technische eisen. Na het volgen van de opleiding Accountmanager technische producten beschik jij over de kennis en vaardigheden om het aanspreekpunt voor de klant te zijn. 

Elke module wordt afgesloten met een eindtoets waarbij je 2 herkansingen hebt. Met minimaal 9 voldoendes (certificaten) ontvang je je diploma. Vereist zijn: Excel Basis, Word Basis, Management, Marketing, Klantcontacten, Telefoneren, Commerciële Administratie, Zakelijk Engels, plus één module naar keuze.

 

Subsidies & Scholingsbudgetten

Er zijn diverse subsidies voor scholingsbudgetten om jouw baankansen te vergroten met onze opleidingen en cursussen. Ben jij werknemer, werkzoekend, flexwerker, zzp’er of ondernemer is en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Met onze cursussen en kansberoepen-opleidingen vergroot je jouw kans op een baan, of helpt je om in je eigen onderhoud te voorzien als zelfstandige.

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk scholingsbudget en welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens kun je dit samen met de subsidie-verantwoordelijke instantie bespreken.

Niveau en voorkennis Vergelijkbaar met MBO niveau 4. Het is belangrijk dat je een technische vooropleiding hebt afgerond.
Studieduur Als je drie dagen per week studeert zul je 16 weken aan je opleiding bezig zijn.
Locaties Je volgt deze opleiding vanuit huis. Je bent daarnaast welkom op onze locaties in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam voor persoonlijke begeleiding.
Leenlaptop Bij deze opleiding is het mogelijk om kosteloos gebruik te maken van een leenlaptop. Deze leenlaptop bevat een Office 365-licentie.
Totaalprijs € 4.500,- (BTW vrijgesteld).

I.c.m. je eigen technische achtergrond kun je na deze opleiding solliciteren op functies als:

Junior Accountmanager, Technisch Commercieel Verkoopmedewerker, Accountmanager Binnendienst, Junior Servicemanager, Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst.

Deze opleiding bevat de volgende cursussen:
Medewerker callcenter
Klantcontact
Opleidingspakket bi-specialist
Marketing
online samenwerken
Zakelijk Engels
notuleren
Rekenvaardigheid
Boekhouden
Commerciële administratie
horeca de essentie - inwerken
Management
Microsoft Word logo
Word Basis
Microsoft Word logo
Word Gevorderd
Microsoft Word logo
Telefoneren
Trainspot training cursus Excel logo
Excel Basis
Trainspot training cursus Excel logo
Excel Gevorderd
Microsoft Word logo
Digitale veiligheid

Klik op een training voor meer informatie

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Pin It on Pinterest