Beroepsgerichte trainingen

Accountmanager technische producten

Altijd een passende training op het juiste niveau

Heb jij een technische vooropleiding, maar wil je breder inzetbaar zijn?

Als technisch accountmanager weet je alles van de inhoudelijke en technische aspecten van het product dat de klant bij jouw bedrijf afneemt. Die klant is meestal een ander bedrijf, met specialistische technische eisen. Na het volgen van de opleiding Accountmanager technische producten beschik jij over de kennis en vaardigheden om het aanspreekpunt voor de klant te zijn. 

 

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Met de Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze computer- en kantoortrainingen. Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV kansberoep te vergroten? Bekijk dan onze opleidingspakketten en stel samen met onze docenten een op maat gemaakt trainingspakket samen.

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek (+/- 15 minuten) met een van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake kunnen we een offerte van een passend opleidingspakket voor je opstellen. Vervolgens ga je dit opleidingspakket samen met je adviseur bij UWV bespreken en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget.

Niveau en voorkennis Vergelijkbaar met MBO niveau 4. Het is belangrijk dat je een technische vooropleiding hebt afgerond.
Studieduur Als je drie dagen per week studeert zul je 16 weken aan je opleiding bezig zijn.
Locaties Je volgt deze opleiding vanuit huis. Je bent daarnaast welkom op onze locaties in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam voor persoonlijke begeleiding.
Leenlaptop Bij deze opleiding is het mogelijk om kosteloos gebruik te maken van een leenlaptop. Deze leenlaptop bevat een Office 365-licentie.
Totaalprijs € 4.500,- (BTW vrijgesteld).
Als het UWV je scholingsaanvraag goedkeurt wordt deze opleiding volledig vergoed.

I.c.m. je eigen technische achtergrond kun je na deze opleiding solliciteren op functies als:

Junior Accountmanager, Technisch Commercieel Verkoopmedewerker, Accountmanager Binnendienst, Junior Servicemanager, Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst.

Deze opleiding bevat de volgende cursussen:
Medewerker callcenter
Klantcontact
Opleidingspakket bi-specialist
Marketing
online samenwerken
Zakelijk Engels
notuleren
Rekenvaardigheid
Boekhouden
Commerciële administratie
horeca de essentie - inwerken
Management
Microsoft Word logo
Word Compleet
Microsoft Word logo
Telefoneren
Trainspot training cursus Excel logo
Excel Compleet
Microsoft Word logo
Digitale veiligheid

Klik op een training voor meer informatie

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Pin It on Pinterest