Beroepsgerichte trainingen

Webmaster/Developer WordPress

Altijd een passende training op het juiste niveau

In de opleiding Webmaster/Developer WordPress word jij een specialist in het bouwen en onderhouden van WordPress websites. Je leert hoe je vanaf de basis responsive websites bouwt, dus geschikt voor desktop en mobiele telefoons. We hebben in deze opleiding aandacht voor alle (technische) WordPress mogelijkheden (WordPress Business Basis en Gevorderd), technieken (HTML5 en CSS3 Basis) en ook zaken als thema’s aanpassen en een webshop inrichten en beheren. Na de opleiding Webmaster/Developer WordPress ben je in staat om zelfstandig een goede WordPress website te beheren op technisch vlak. Deze opleiding voorziet niet in de marketing (SEO, etc.) of creative aspecten (vormgeving).

 

Wat leer je tijdens deze opleiding?

In deze opleiding leer je hoe je vanaf de basis responsive websites bouwt, dus geschikt voor desktop en mobiele telefoons. We hebben in deze opleiding aandacht voor alle (technische) WordPress mogelijkheden (WordPress Business Basis en Gevorderd), technieken (HTML5 en CSS3 Basis) en ook zaken als thema’s aanpassen en een webshop inrichten en beheren. Na de opleiding Webmaster/Developer WordPress ben je in staat om zelfstandig een goede WordPress website te beheren op technisch vlak. Dit opleidingspakket voorziet niet in de marketing (SEO, etc.) of creative aspecten (vormgeving).

Subsidies & Scholingsbudgetten

Er zijn diverse subsidies voor scholingsbudgetten om jouw baankansen te vergroten met onze opleidingen en cursussen. Ben jij werknemer, werkzoekend, flexwerker, zzp’er of ondernemer is en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Met onze cursussen en kansberoepen-opleidingen vergroot je jouw kans op een baan, of helpt je om in je eigen onderhoud te voorzien als zelfstandige.

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk scholingsbudget en welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens kun je dit samen met de subsidie-verantwoordelijke instantie bespreken.

Niveau en voorkennis Vergelijkbaar met MBO(+)/HBO. We verwachten dat je affiniteit en interesse hebt in IT en programmeren.
Aantal lesdagen 9 klassikale lesdagen. Ongeveer 12-16 weken, gebaseerd op 1 gemidddeld 1 cursusdag per week. Tussen de klassikale modules kunnen meerdere weken zitten.
Locaties Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of online klassikaal. We plannen de cursussen waar mogelijk zo dicht mogelijk bij je thuisadres.
Prijs € 4.602,84 btw vrijgesteld

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:

(Junior) WordPress specialist, (Junior) WordPress Developer, (Junior) WordPress Webmaster, Applicatie beheerder WordPress.

Deze opleiding bestaat uit:

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest