Beroepsgerichte trainingen

Opleiding UX Design

Altijd een passende training op het juiste niveau
UX Design basistraining

Deze intensieve ux fundamental training geeft je een vliegende start. Of je nu bezig bent met een carrièreswitch of beter met je collega’s wilt kunnen praten. Doe inspiratie op voor je toekomstige UX project en ga ná deze intense basistraining aan de slag als UX designer. Speciaal bedoelt voor mensen die geloven dat UX design niet alleen prototypes maken is, maar verder gaat. Hoe stel je de juiste vragen? Hoe kun je gebruiksvriendelijkheid optimaliseren zonder nadruk op conversie moeten behalen in applicaties? Geef je website,  app, backoffice systeem of interne software applicatie een boost!

Opleidingsduur: 3 dagen
Kosten: € 2.413,95 btw vrijgesteld

UX Design Intro (optioneel)

De cursus duurt slechts één dagdeel en is perfect voor iedereen die op zoek is naar een inleiding in het ontwerpen van “gebruikerservaringen” of nadenkt over de driedaagse vervolgcursus UX Design Basis of andere UX-cursussen.

We beschrijven wat UX (User Experience) en UI (User Interaction) Design is, en bespreken algemene processen die door ontwerpers over de hele wereld worden gebruikt. Zonder al te diep op alle onderdelen in te gaan, komen ook onderwerpen zoals onderzoeken, personas en workshops ter sprake, tot en met uitleg over het maken van wireframes en mockups en het gebruiken van een prototype. Je wordt alvast ingeleid in veelvoorkomend jargon, en om de smaak te pakken te krijgen, oefenen we ook een paar snelle methoden die ontwerpers dagelijks inzetten om een ideeën en gebruikerservaring te creëren.

Na het doorlopen van deze introductiecursus heb je een goede algemene indruk van wat UX Design wèl en níet inhoudt.

De cursus is een interactieve en amusante mix van informatie, diverse cases, korte oefeningen en een naslagwerk (pdf) met veel links naar diverse bronnen.

Opleidingsduur: 1 dagdeel
Kosten: € 363 btw vrijgesteld

 

Deze opleiding bestaat uit de trainingen:
Opleidingspakket Webdeveloper
UX Design Intro (optioneel)
Opleidingspakket Webdeveloper
UX Design basistraining

Klik op een training voor meer informatie

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Pin It on Pinterest