Beroepsgerichte trainingen

Medewerker Klantcontact Basis

Altijd een passende training op het juiste niveau

Er is op de huidige banenmarkt grote vraag naar goed opgeleide Klantcontact Medewerkers. Ben jij iemand die klanten zo goed en professioneel mogelijk te woord wil staan? Met de opleiding Medewerker Klantcontact Basis leer je alle basisvaardigheden die je nodig hebt!

Als je eerst de Opleiding Medewerker Klantcontact Basis volgt en binnen 12 maanden na afronding ook de Opleiding Medewerker Klantcontact Gevorderd succesvol afrond, dan ontvang je ook het Diploma Medewerker Klantcontact.

In praktische trainingen leer je de achtergrondkennis en vaardigheden aan die een Medewerker Klantcontact nodig heeft. Aangevuld met basistrainingen voor de meest gebruikte Microsoft Office-programma’s zorgt dit voor een zeer compleet pakket. Elke module wordt afgesloten met een eindtoets waarbij je 2 herkansingen hebt. Na het succesvol afronden van de eindtest ontvang je voor de desbetreffende module een certificaat.

Voor beginnende computergebruikers is er nog de mogelijkheid om de cursus Windows 10 Basis en Computer Essentials toe te voegen. Hierbij leert u alle basisvaardigheden om goed met een computer te kunnen werken.

 

Subsidies & Scholingsbudgetten

Er zijn diverse subsidies voor scholingsbudgetten om jouw baankansen te vergroten met onze opleidingen en cursussen. Ben jij werknemer, werkzoekend, flexwerker, zzp’er of ondernemer is en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Met onze cursussen en kansberoepen-opleidingen vergroot je jouw kans op een baan, of helpt je om in je eigen onderhoud te voorzien als zelfstandige.

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk scholingsbudget en welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens kun je dit samen met de subsidie-verantwoordelijke instantie bespreken.

Niveau en voorkennis

Vergelijkbaar met MBO niveau 3. Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Studieduur

Als je 12 uur per week studeert zul je zo’n 3 maanden aan je opleiding bezig zijn.

Locaties

Je volgt deze opleiding vanuit huis. Je bent daarnaast welkom op onze locaties in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam voor persoonlijke begeleiding.

Leenlaptop

Bij deze opleiding is het mogelijk om kosteloos gebruik te maken van een leenlaptop. Deze leenlaptop bevat een Office 365-licentie.

Prijs

Totaalprijs: € 2.250,- (BTW vrijgesteld)
Totaalprijs inclusief de cursus Windows 10 Basis en Computer Essentials:
€ 2.625,- (BTW vrijgesteld)

 

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:

Klantcontact Medewerker, Klantenservice Medewerker, Callcenter Medewerker,
Front office medewerker of Telefonist/Receptionist

Deze opleiding bestaat uit de volgende modules:

Klik op een module voor meer informatie

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest