Beroepsgerichte trainingen

Medewerker Klantcontact Backoffice Gevorderd

Altijd een passende training op het juiste niveau

Wil jij een sterke ondersteunende kracht vormen binnen een organisatie? Binnen de opleiding Medewerker Klantcontact – Backoffice Gevorderd leer je dat effectief ondersteunen een vak apart is. Je kunt na het succesvol afronden van de opleiding extra ondersteuning bieden in de commerciële administratie van een bedrijf, zoals het maken van offertes.

Deze aanvullende opleidingen zorgen voor extra achtergrondkennis en vaardigheden voor een ervaren Medewerker Klantcontact. Daarnaast volg je de gevorderde opleidingen voor Word en Excel, zodat je nog effectiever kunt omgaan met deze veelgebruikte Office-programma’s. Elke module wordt afgesloten met een eindtoets waarbij je 2 herkansingen hebt. Na het succesvol afronden van de eindtest ontvang je voor de desbetreffende module een certificaat.

Heb je hiervoor ook de Opleiding Medewerker Klantcontact – Backoffice Basis gevolgd of heb je aantoonbare verplichte certificaten behaald? Dan krijg je na het succesvol afronden van Medewerker Klantcontact – Backoffice Gevorderd ook je diploma voor Medewerker Klantcontact – Backoffice.

 

Subsidies & Scholingsbudgetten

Er zijn diverse subsidies voor scholingsbudgetten om jouw baankansen te vergroten met onze opleidingen en cursussen. Ben jij werknemer, werkzoekend, flexwerker, zzp’er of ondernemer is en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Met onze cursussen en kansberoepen-opleidingen vergroot je jouw kans op een baan, of helpt je om in je eigen onderhoud te voorzien als zelfstandige.

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk scholingsbudget en welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens kun je dit samen met de subsidie-verantwoordelijke instantie bespreken.

Niveau en voorkennis

Vergelijkbaar met MBO niveau 3. Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Studieduur

Als je 12 uur per week studeert zul je zo’n 3 maanden aan je opleiding bezig zijn.

Locaties

Je volgt deze opleiding vanuit huis. Je bent daarnaast welkom op onze locaties in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam voor persoonlijke begeleiding.

Leenlaptop

Bij deze opleiding is het mogelijk om kosteloos gebruik te maken van een leenlaptop. Deze leenlaptop bevat een Office 365-licentie.

Prijs

Totaalprijs: € 2.250,- (BTW vrijgesteld)

 

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:

Backoffice Medewerker, Administratief medewerker Backoffice, Secretarieel Medewerker Backoffice, Backoffice Assistant, Operationeel Support Medewerker, Secretarieel Medewerker, Medewerker Servicedesk, Customer Service Specialist, Webcare Medewerker.

Deze opleiding bevat de volgende cursussen:

Klik op een module voor meer informatie

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest