Selecteer een pagina
Beroepsgerichte trainingen

Horeca, de essentie

Binnen de training Horeca, de essentie leer je in ongeveer anderhalve dag de basisvaardigheden voor het werken in de hospitality-/horeca sector. De training is verdeeld over 5 hoofdonderwerpen; Inwerken, gastvrijheid, verkoop, koffie en wijn. Deze hoofdonderwerpen worden praktijkgericht benaderd aan de hand van de onderwerpenlijst.

Na het voltooien van deze training ontvang je het certificaat Horeca, de essentie.

Totaalprijs: € 499,- excl. BTW

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Met de Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze beroepsgerichte opleidingen. Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV krapteberoep te vergroten? Bekijk dan onze opleidingspakketten en stel samen met onze docenten een op maat gemaakt trainingspakket samen.

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een intakegesprek – telefonisch of op onze locatie in Utrecht – (+/- 15 minuten) met een van onze docenten. Tijdens de intake kunnen we een offerte van een passend opleidingspakket voor je opstellen. Vervolgens ga je dit opleidingspakket samen met je adviseur bij UWV bespreken en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest