Acties & subsidies

Tijdelijke regeling aanvullende crisisdienstverlening COVID-19

In deze moeilijke tijden wil de overheid er alles aan doen om werkloosheid terug te dringen. Vandaar dat er een nieuwe regeling in het leven is geroepen, genaamd ‘Tijdelijke regeling aanvullende crisisdienstverlening COVID-19’.

REGIONALE MOBILITEITSTEAMS (RMT’S) IN HET LEVEN GEROEPEN
Door het hele land worden er 35 Regionale Mobiliteitsteams (RMT’s) opgericht. Het doel van deze teams is om werkloosheid te voorkomen of zo kort mogelijk te laten duren. Mensen krijgen daarmee passende hulp dichtbij huis, ongeacht of ze een uitkering hebben en welke dit is. Deze hulp kan uit verschillende diensten bestaan. Je kunt daarbij denken aan begeleiding en waar nodig loopbaanadvies, (om)scholing, scholing via praktijkleren in het mbo en hulp bij schulden. Er is daarbij extra aandacht voor jongeren, mensen uit de banenafspraak en zelfstandig ondernemers.

DOELGROEP: WERKNEMERS DIE ONTSLAGEN GAAN WORDEN
De Tijdelijke regeling aanvullende crisisdienstverlening COVID-19 is beschikbaar voor mensen die nu in loondienst zijn en binnen 4 maanden hun baan dreigen te verliezen. Deze regeling is erop gericht om te voorkomen dat mensen werkeloos raken en helpt om snel weer een nieuwe baan vinden.

Wil je bijvoorbeeld Medewerker Klantcontact of Backoffice, Accountmanager Technische Producten, Data Analyst – Power BI, Excel, Online Marketeer, Programmeur, UX ICT Architect of Webdeveloper worden plan dan een intakegesprek in.

Het afronden van een goede opleiding kan net het laatste zetje zijn om snel aan de slag te komen bij een andere werkgever. Je kunt bij ons ook een opleiding richting een krapteberoep volgen, die wordt dan volledig vergoed. Je hoeft zelf niets bij te leggen of voor te schieten.

We maken met plezier een offerte voor je.

We ondersteunen je bij de hele aanvraag-procedure
1. Mail ons welke opleiding je wilt volgen, of vraag een telefonische intake met een van onze opleidingsadviseurs aan.
2. Je ontvangt een offerte op basis van je baanwensen, kennisniveau en je leerbehoefte.
3. Je bespreekt de offerte met een medewerker van het Regionale Mobiliteit Team, die beoordeelt de opleiding en geeft eventuele feedback of vraagt om aanpassingen.
4. Na goedkeuring, start van je opleidingstraject.

Intakegesprek
We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek (± 15 minuten). Intakegesprekken kunnen dagelijks ingepland worden tussen 10:00-16:00 uur. Tijdens de intake bespreek je je huidige kennis, je baanwensen en je leerbehoefte. Onze opleidingsadviseur maakt dan een offerte en vertelt je hoe je deze offerte kunt indienen.

Mocht je kennissen hebben die dreigen hun baan te verliezen en voor wie onze opleidingen ook zinvol zouden zijn, dan mag je uiteraard onze informatie doorsturen zodat ook zij gebruik kunnen maken van deze regeling.

We zien jouw intake graag tegemoet.

Kortom: heb jij van je werkgever te horen gekregen dat je ontslagen gaat worden, maar nog geen WW aangevraagd? Of ga je een outplacementtraject in? Dan is het mogelijk dat je in aanmerking voor deze regeling!

Wat kan Trainspot voor jou betekenen?

 • Versterken arbeidsmarktpositie
 • Arbeidsmarkoriëntatie en loopbaanbegeleiding
 • Sollicitatievaardigheden
 • Scholing via praktijkleren in het MBO
 • Scholing (niet zijnde scholing via praktijkleren in het MBO)
 • Begeleiding bij scholing
 • Matching
 • Maatwerkbudget

Vraag informatie aan

Intakegesprek inplannen

Heb je een hieronder een passende opleiding gezien en wil je aan de slag binnen dit kansberoep? Stel dan samen met onze opleidingsadviseurs een offerte op tijdens een intakegesprek. 

Trainen bij Trainspot

Onze cursussen zijn klassikaal te volgen op onze locaties en/of via e-learning. Je hebt de vrijheid om te trainen waar en wanneer je wilt.

Samenvattend kan jij:

 • de hele opleiding via e-learning/virtual classroom volgen
 • alle cursussen met een docent te volgen op een van onze locaties in Utrecht, Rotterdam of Amsterdam
 • gecombineerd trainen in onze leercentra én via e-learning

Onze opleidingspakketten

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als je twijfelt wat de beste aanvulling op jouw CV zijn zou, ben je van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze opleidingsadviseurs, om samen te bekijken welk maatwerkpakket het meest interessant is.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest