Acties & subsidies

Subsidieregeling Alles-in-1 voor uitzendkrachten

Als uitzendkracht is het heel belangrijk dat je voldoende toekomstperspectief hebt.

De arbeidsmarkt verandert continu. In sommige sectoren zijn er veel vacatures. Met de Subsidieregeling Scholing Alles-in-1 krijg je de kans om kosteloos jouw baankansen te vergroten met onze opleidingen. De subsidie bedraagt maximaal €2500,- excl. BTW en is bedoeld voor uitzendkrachten tot en met MBO-4 niveau die zich in fase A/B of fase 1/2/3 bevinden.

Subsidie aanvragen

Er zijn een een beperkt aantal scholingsvouchers, dus als je graag jouw vaardigheden verder wil ontwikkelen, vraag dan snel en vrijblijvend een offerte aan die je kunt bespreken met jouw coach van het uitzendbureau.

Intakegesprek inplannen

Interesse naar de verschillende mogelijkheden? Plan nu een intakegesprek in. Er zal gekeken worden welke opleiding en scholingsbudget voor jou het meest interessant is. Daarna ontvang je een offerte welke je kunt bespreken met de subsidie-instantie. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Vraag ook een intakegesprek aan als je een WW, WIA of Wajong uitkering ontvangt.

Vul onderstaand contactformulier in om een intakegesprek in te plannen, of neem contact met ons op via 030 73 70 581

Contactformulier

Contactformulier

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als je twijfelt wat de beste aanvulling op jouw CV zijn zou, ben je van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze opleidingsadviseurs, om samen te bekijken welk maatwerkpakket het meest interessant is.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest