Acties & subsidies

Scholingsvoucher metaal & techniek

Investeer in je toekomst

Werk jij in de Metaal & Techniek, en is jouw vakkennis toe aan een opfrisbeurt of wil je weer eens iets nieuws leren? Maak dan nu gebruik van de scholingsvoucher ter waarde van € 1.500,- . Met deze voucher kun je kosteloos een cursus, training of opleiding volgen.

Deze voucher is voor alle werknemers die onder de CAO Metaal & Techniek vallen (met uitzondering van motorvoertuigenbranche en uitzendkrachten).

 

Opleidingspakketten – Nu met gratis Leenlaptop!

 • Sterke basis: Word basis, Excel basis, Outlook en PowerPoint
 • Ervaren gebruiker: Word gevorderden, Excel gevorderden, Access en Digitale Veiligheid.
 • Excel goeroe: Excel gevorderden, Excel expert, Excel draaitabellen en draaigrafieken en Digitale Veiligheid.
 • Beginnende gebruiker: Computer essentials & Windows 10, Digitale veiligheid, Online essentials en Introductiecursus MS Office.
 • Maatwerkpakket (inclusief MS Office jaarlicentie)

 

Volledig vergoed

Met het budget van deze regeling kun je bij Trainspot Office Leercentrum 4 trainingen volgen die volledig worden vergoed.
Weet je welke opleiding je wil gaan volgen? Maak dan een afspraak met het team Duurzame inzetbaarheid van FNV. De consulent vraagt dan samen met jou de voucher aan en als die aanvraag is goedgekeurd kun je direct aan de slag.

 

E-learning of begeleide lessen

De trainingen zijn te volgen via e-learning. Je ontvangt een leenlaptop met jaarlicentie voor Microsoft Office, die je hiervoor kunt gebruiken. Hiermee ben je volledig flexibel in waar en wanneer je leert. Je kunt ook kiezen voor begeleide lessen in onze leercentra.
Bepaal zelf je gewenste mix:

 • alle trainingen via e-learning volgen
 • alle trainingen met een docent volgen in een van onze leercentra, of
 • een combinatie maken tussen e-learning en begeleid leren

 

Gratis intake

Twijfel je wat de beste aanvulling is op jouw CV? Dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek. Dat kan telefonisch of bij ons op locatie.

Trainen bij Trainspot

Onze trainingen zijn begeleid te volgen op onze locaties en/of via e-learning. Je hebt de vrijheid om te trainen waar en wanneer je wilt. 

Samenvattend kan jij:

 • de hele opleiding via e-learning volgen
 • alle trainingen met een docent volgen in een van onze leercentra
 • gecombineerd trainen in onze leercentra én via e-learning

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest