Acties & subsidies

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Vraag informatie aan

Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je je graag omscholen richting een nieuw beroep? Dan kan de Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV interessant zijn!  Bekijk hieronder onze opleidingen richting kansberoepen. Als je UWV adviseur je aanvraag goedkeurt, kun je deze opleiding kosteloos volgen.

 

Ontvang je nog geen WW-uitkering, maar dreig je wel jouw baan te verliezen? Misschien is deze regeling dan interessant voor je.

Intakegesprek inplannen

Heb je een hieronder een passende opleiding gezien en wil je aan de slag binnen dit kansberoep? Stel dan samen met onze opleidingsadviseurs een offerte samen tijdens een intakegesprek. Vervolgens bespreek je de offerte samen met je adviseur bij het UWV en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget. Het is belangrijk dat je een WW, WIA of Wajong uitkering ontvangt, anders kom je helaas niet in aanmerking voor dit Scholingsbudget.

Trainen bij Trainspot

Onze cursussen zijn klassikaal te volgen op onze locaties en/of via e-learning. Je hebt de vrijheid om te trainen waar en wanneer je wilt.

Samenvattend kan jij:

  • de hele opleiding via e-learning/virtual classroom volgen
  • alle cursussen met een docent te volgen op een van onze locaties in Utrecht, Rotterdam of Amsterdam
  • gecombineerd trainen in onze leercentra én via e-learning

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als je twijfelt wat de beste aanvulling op jouw CV zijn zou, ben je van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze opleidingsadviseurs, om samen te bekijken welk maatwerkpakket het meest interessant is.

p

Deze regeling is alleen van toepassing wanneer je een WW, WIA of Wajong uitkering ontvangt

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest