Acties & subsidies

Subsidieregelingen & Scholingsbudgetten

Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je je graag omscholen richting een nieuw beroep? Bekijk dan onderaan onze opleidingen richting kansberoepen en onze cursussen. Als de subsidie-instantie je aanvraag goedkeurt, kun je deze opleiding kosteloos volgen.

Intakegesprek inplannen

Heb je een hieronder een passende opleiding gezien en wil je aan de slag binnen dit kansberoep? Plan nu een intakegesprek in. Er zal gekeken worden welk scholingsbudget voor jou het meest interessant is. Daarna ontvang je een offerte welke je kunt bespreken met de subsidie-instantie. Vraag ook een intakegesprek aan als je een WW, WIA of Wajong uitkering ontvangt.

Trainen bij Trainspot

De meeste cursussen zijn klassikaal en/of via e-learning te volgen. Je hebt zo de vrijheid om te trainen waar en wanneer je wilt.

Onze cursussen en opleidingen:

  • Veel cursussen en opleidingen kun je via e-learning volgen.
  • Onze klassikale opleidingen vinden plaats in Utrecht, Rotterdam of Amsterdam
  • Voor E-learning mag je ook gebruik maken van onze Open Leercentra in Utrecht, Rotterdam of Amsterdam

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als je twijfelt wat de beste aanvulling op jouw CV zijn zou, ben je van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze opleidingsadviseurs, om samen te bekijken welk maatwerkpakket het meest interessant is.

p

Deze regeling is alleen van toepassing wanneer je een WW, WIA of Wajong uitkering ontvangt

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest