Selecteer een pagina
Acties & subsidies

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Vraag informatie aan

Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden met computers verder ontwikkelen?
Vraag via onderstaand formulier meer informatie aan.

Intakegesprek inplannen

Met de Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze computer- en kantoortrainingen. Wil je aan de slag binnen een krapteberoep? Bekijk dan onze opleidingspakketten en stel samen met onze docenten een trainingspakket samen. In slechts 15 minuten kunnen we je perfect adviseren (telefonisch of bij ons op kantoor in Utrecht).

Trainen bij Trainspot

Onze trainingen zijn begeleid te volgen op onze locaties en/of via e-learning. Je hebt de vrijheid om te trainen waar en wanneer je wilt. 

Samenvattend kan jij:

  • de hele opleiding via e-learning volgen
  • alle trainingen met een docent volgen in een van onze leercentra
  • gecombineerd trainen in onze leercentra én via e-learning

Onze opleidingspakketten

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken welk maatwerkpakket voor u het meest interessant is.

p

Deze regeling is alleen van toepassing wanneer je een WW, WIA of Wajong uitkering ontvangt

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest