Selecteer een pagina

Besteed je Persoonlijk Opleidingsbudget (POB) en krijg korting

Heb jij in je CAO een Persoonlijk Opleidingsbudget en wil jij investeren in je vaardigheden en kennis? Trainspot biedt een gevarieerd aanbod IT-, communicatie- & grafische trainingen voor elk niveau. Profiteer t/m 31 december 2019 van deze korting! Boek vandaag nog een training en start volgend jaar.

Persoonlijk Opleidingsbudget

In bijna alle CAO’s zijn afspraken vastgelegd over scholing. In de meeste CAO’s bouw je door de jaren heen een budget op voor scholing. Dit budget kan je inzetten om je vaardigheden en kennis te vergroten en daarmee duurzamer inzetbaar te blijven. Helaas gebeurt het vaak dat een dergelijk opgebouwd budget een ‘verloopdatum’ heeft, waardoor je het opgebouwde opleidingsbudget niet meer in kunt zetten. Wij bieden daarom tot 15% korting wanneer jij vóór het einde van het jaar twee of meer trainingen bij ons boekt.

Vraag bij je leidinggevende of HR/P&O afdeling van je organisatie na of jij een opleidingsbudget hebt opgebouwd en hoe jij dit in kunt zetten.

Bepaal zelf je voordeel

Training

Gratis intakegesprek

Meest voordelig

Trainingen en meer

15% Korting
+
Gratis intakegesprek

Trainingen

7% Korting
+
Gratis intakegesprek

De korting wordt automatisch berekend wanneer je twee of meer trainingen boekt 

Zij gingen je voor:

"Ik heb deze training gevolgd als gevolg van een scholingsvoucher. Deze manier van leren paste prima bij mij. Met het afspelen van de filmpjes kun je meteen mee oefenen. De stem op de filmpjes was ook prettig om naar te luisteren. De oefentoetsen en eindtoetsen waren leuk om te doen. Ik heb er weer een diploma bij !!"

Ellen

Opleidingspakket Microsoft Office en online samenwerken

"De Training heel erg flexibel opgezet. Je kan thuis blijven, klasje volgen, alles in je eigen tempo. Je kan je eigen tijd indelen. De begeleiding is goed en vriendelijk, uitleg met geduld. Op afstand, of in de klas"

Linda

Word basis, Excel basis en Outlook

"Vriendelijk en behulpzame organisatie. Opleiding is duidelijk en leerzaam Erg fijn dat het per e-learning kon gezien ik alleen snachts werk dus overdag niet naar het instituut zelf kan. Toch was vragen geen probleem, kreeg snelle antwoorden en kon examens afstemmen op tijden die mij uitkwamen"

Natasja

Opleidingspakket Microsoft Office en online samenwerken

"Een prima locatie om op je eigen tempo te studeren en als je er even niet zelf uitkomt, wordt je daar direct vriendelijk bij geholpen. Boekjes zijn ook zeer overzichtelijk en de koffie is er prima! (kan ook niet anders met een D.E. automaat). Ik ben weer 3 certificaten rijker!"

Yvonne

Word, Excel en Access

"Via het UWV kreeg ik een mooie kans om deze training te volgen. De training zit goed in elkaar. Heldere uitleg, duidelijke audiovisuele online lessen, praktisch ondersteund door lesboekjes als naslagwerk. Hierdoor heb ik de training in zijn geheel online kunnen volgen. Het online contact met Trainspot Utrecht was heel goed. Vragen werden snel en correct beantwoord.Problemen met 1 eindtest werden snel en naar grote tevredenheid afgehandeld. Na het behalen van de eindtest van een onderdeel had ik zonder uitzondering binnen 2 dagen het certificaat via de post in huis. Al met al dus een zeer positieve ervaring."

Brenda

Opleidingspakket Microsoft Office basis

Het nieuwe leren wordt gewaardeerd met een:

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Wij helpen je graag!

Pin It on Pinterest