Acties & subsidies

OOM ontwikkelbudget

Bij OOM aangesloten bedrijven die een tegemoetkoming willen in de kosten voor het verbeteren van de leercultuur in het bedrijf. Oom is het scholingsadviesbureau van sociale partners in de metaalindustrie.

Waarvoor kan het Ontwikkelbudget ingezet worden?
  1. Het ontwikkelbudget kan ingezet worden voor de kosten van trajecten ondersteund met een plan dat is opgesteld in samenwerking met de Regiomanager. 
  2. Voor cursussen en trainingen die tot doel hebben een verbetering in de leercultuur te bewerkstelligen en die ondersteunend zijn bij het versterken van de leercultuur. Denk hierbij aan:
    • Leiderschap
    • Samenwerking
    • Communicatie  

Er is een budget beschikbaar tot maximaal € 1.800,- voor de duur van 1 kalenderjaar.

Intakegesprek inplannen

Interesse naar de verschillende mogelijkheden? Plan nu een intakegesprek in. Er zal gekeken worden welke opleiding en scholingsbudget voor jou het meest interessant is. Daarna ontvang je een offerte welke je kunt bespreken met de subsidie-instantie. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Vraag ook een intakegesprek aan als je een WW, WIA of Wajong uitkering ontvangt.

Vul onderstaand contactformulier in om een intakegesprek in te plannen, of neem contact met ons op via 030 73 70 581

Contactformulier

Contactformulier

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als je twijfelt wat de beste aanvulling op jouw CV zijn zou, ben je van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze opleidingsadviseurs, om samen te bekijken welk maatwerkpakket het meest interessant is.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest