Acties & subsidies

Omscholing naar toekomstbestendig werk Gemeente Utrecht

Ben je inwoner van de gemeente Utrecht? Daarnaast geïnteresseerd om je te laten omscholen naar een kansrijke sector? Maak dan gebruik van deze subsidieregeling!

Deze subsidieregeling heet Omscholing naar toekomstbestendig werk Gemeente Utrecht. Je kunt hiervoor tot 1 oktober 2022 subsidie aanvragen. Op voorwaarde dat er nog voldoende budget beschikbaar is. De gemeente Utrecht wil hun inwoners zo aanmoedigen om te gaan werken in een kansrijke sector. Waar in de toekomst ook veel banen te vinden zijn.

 

Vergoeding en voorwaarden 

De gemeente vergoedt scholing tot een maximum van 7.000 euro. Mits voldaan wordt aan de volgende voorwaarden:

  • Alleen voor inwoners van de gemeente Utrecht
  • Verder mag er niet meer verdient worden dan € 40.000 per jaar
  • Je bent niet leerplichtig of kwalificatieplichtig
  • Bovendien komen aanvragers niet meer in aanmerking voor een andere scholingsregeling van het UWV, de Gemeente of het Regionaal MobiliteitsTeam
Mogelijke opleidingen:

Hoe vraag ik de subsidie aan? 

Ten eerste: Vraag bij ons een intakegesprek aan als je belangstelling hebt in onze beroepsopleidingen. 

Ten tweede: Vraag tijdens de intake om een offerte van Trainspot/Opatel.  

Tot slot: Stuur de offerte en je gegevens per e-mail naar utrecht@leerwerkloket.nl, met daarin:

  • Onderwerp ‘Utrechters scholen zich naar kansrijke sectoren’
  • Waarom je in aanmerking wilt komen voor de regeling
  • Vermelding van jouw naam, telefoonnummer en e-mailadres.  

Intakegesprek inplannen

Interesse naar de verschillende mogelijkheden? Plan nu een intakegesprek in. Er zal gekeken worden welke opleiding en scholingsbudget voor jou het meest interessant is. Daarna ontvang je een offerte welke je kunt bespreken met de subsidie-instantie. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Vraag ook een intakegesprek aan als je een WW, WIA of Wajong uitkering ontvangt.

Vul onderstaand contactformulier in om een intakegesprek in te plannen, of neem contact met ons op via 030 73 70 581

Contactformulier

Contactformulier

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als je twijfelt wat de beste aanvulling op jouw CV zijn zou, ben je van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze opleidingsadviseurs, om samen te bekijken welk maatwerkpakket het meest interessant is.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest