Acties & subsidies

NL Leert Door

De arbeidsmarkt is in beweging en banen zijn onzeker. Door de coronacrisis moeten bedrijven soms uit nood sluiten. Tegelijk ontstaan er ergens anders juist nieuwe banen. Voor uw toekomst is het daarom belangrijk dat u zich blijft ontwikkelen. Zo versterkt u uw positie op de arbeidsmarkt. De subsidieregeling NL leert door helpt hierbij nu veel mensen zijn geraakt door de coronacrisis.

NL Leert Door: gratis scholing

Via de subsidieregeling NL leert door is het mogelijk kosteloos scholing te volgen. In 2020 en 2021 zijn er al meer dan 65.000 beschikbaar gekomen. In 2022 zijn er circa 65.000 trajecten bijgekomen. De regeling loopt in principe nog tot 31 maart 2023, of totdat het budget op is. Aanvragen kan zonder tussenkomst van de sector of uw werkgever.

LET OP: Het NLLD-overheidsbudget is door de overheid gelimiteerd op jaarbasis. ‘Op=op’ betekent hier, dat als het maximale budget uitgegeven is door de overheid, je (ingeplande) cursussen niet meer vergoed kunnen worden. Dit geldt helaas dus ook voor cursussen waarvan we jouw deelname al bevestigd hebben. We vragen hiervoor je begrip aangezien we gebonden zijn aan de regelgeving. Het zou jammer zijn als je cursus niet door kan gaan, het is dus van belang om je cursus zo spoedig mogelijk in te plannen én ook af te ronden!
Wie komen er in aanmerking voor de NL leert door regeling:
  • Iedereen tussen de 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd
  • Iedereen die werknemer, werkzoekend, flexwerker, zzp’er of ondernemer is
  • Iedereen met een Nederlandse identiteit die woont en werkt in Nederland. Je hebt een band tot de Nederlandse arbeidsmarkt
NL Leert Door gratis scholingstraject

Onze opleidingspakketten:

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als je twijfelt wat de beste aanvulling op jouw CV zijn zou, ben je van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze opleidingsadviseurs, om samen te bekijken welk maatwerkpakket het meest interessant is.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest