Acties & subsidies

NL Leert Door

De arbeidsmarkt is in beweging en banen zijn onzeker. Door de coronacrisis moeten bedrijven soms uit nood sluiten. Tegelijk ontstaan er ergens anders juist nieuwe banen. Voor uw toekomst is het daarom belangrijk dat u zich blijft ontwikkelen. Zo versterkt u uw positie op de arbeidsmarkt. De subsidieregeling NL leert door helpt hierbij nu veel mensen zijn geraakt door de coronacrisis.

NL Leert Door: gratis scholing (OP=OP)

Voor de subsidieregeling ‘NL Leert Door’ is inmiddels een deel van het budget vergeven. Het is nog steeds mogelijk kosteloos scholing te volgen, alleen de keuze is iets minder uitgebreid. De regeling loopt in principe nog tot en met 1 april 2023, of totdat het budget* op is. Vanwege de grote interesse en mogelijk grotere groepen is het belangrijk dat het aanvangsniveau van alle deelnemers gelijkwaardig is en starten onze klassikale cursussen met een online lesvoorbereiding/introductie les. Na inschrijving sturen we je de login gegevens binnen 1 of 2 werkdagen toe en kun je direct beginnen.

Om aan de klassikale lessen te mogen deelnemen moet de online lesvoorbereiding/introductieles worden doorlopen vóór 1 april. De klassikale cursusdagen zelf lopen tot en met 28 april.
Aanvragen kan zonder tussenkomst van de sector of uw werkgever.

*LET OP: Het ‘NLLD-overheidsbudget’ is gelimiteerd, dit betekent dat als het maximale budget uitgegeven is door de overheid, ook je (ingeplande) cursussen niet meer vergoed kunnen worden. Dit geldt dus ook voor cursussen waarvan we jouw deelname bevestigd hebben. We vragen hiervoor je begrip aangezien we gebonden zijn aan de regelgeving. Het zou jammer zijn als je cursus niet door kan gaan, het is dus van belang om je cursus zo spoedig mogelijk in te plannen en te starten!Ben je al gestart met je opleiding dan kun je hem gewoon afmaken.
Wie komen er in aanmerking voor de NL leert door regeling:
  • Iedereen tussen de 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd
  • Iedereen die werknemer, werkzoekend, flexwerker, zzp’er of ondernemer is
  • Iedereen met een Nederlandse identiteit die woont en werkt in Nederland. Je hebt een band tot de Nederlandse arbeidsmarkt
NL Leert Door gratis scholingstraject
MEDEDELING m.b.t. BESCHIKBARE CURSUSSEN:
(Update 20-01-23)

Vanwege het grote aantal aanmeldingen is een deel van de beschikbare NL Leert Door subsidie volledig benut. Daar zijn we uiteraard blij mee, maar het betekent dat de keuze nu wat beperkter wordt.

Rond 1 Februari vind je hier nieuw EXTRA aanbod van beschikbare cursussen. Houd de website goed in de gaten en meld je dan meteen aan voor de cursus van je keuze.

Wil je niet wachten of kun je geen cursus vinden die je aanspreekt? Bijna al onze cursussen zijn ook aan te vragen met het STAP-budget. Meld je aan via https://www.trainspot.nl/acties-subsidies/stap-budget. Je ontvangt dan een aanmeldingsformulier waarmee je op 28 februari om 10:00u!! een aanvraag kan indienen.

Onze opleidingspakketten:

Vergroot je baankans

In vrijwel elke functie is gedegen kennis van Microsoft Office een vereiste. Amerikaans onderzoek wees zelfs uit dat kennis van Microsoft Office cruciaal is voor sterke kansen op de arbeidsmarkt.

Erkende diploma's

Trainspot is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en heeft het NRTO-keurmerk. Met onze erkende diploma’s versterkt u uw CV!

Vrijblijvend intakegesprek

Als je twijfelt wat de beste aanvulling op jouw CV zijn zou, ben je van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze opleidingsadviseurs, om samen te bekijken welk maatwerkpakket het meest interessant is.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest