Acties & subsidies

ESF Subsidies

Voor de periode 2014 – 2020 is het mogelijk om via het Europees Sociaal Fonds (ESF) trainingen te volgen. Dit fonds is opgericht om het vinden van werk en het overstappen naar een nieuwe baan makkelijker te maken. Het Europees Sociaal Fonds (ESF) stelt met name geld ter beschikking om werklozen en gehandicapten aan betere of nieuwe banen te helpen. Eind augustus 2014 is de Nederlandse Partnerovereenkomst goedgekeurd door de Europese Commissie en is 507 miljoen euro voor het Nederlandse programma in 2014 – 2020 beschikbaar gesteld. Op de website van Partnerschap Europese Fondsen kun je meer informatie vinden.

Trainen bij Trainspot

Onze trainingen zijn begeleid te volgen op onze locaties in Utrecht en Amsterdam en/of via e-learning. Je hebt de vrijheid om te trainen waar en wanneer je wilt. 

Samenvattend kan jij:

  • de hele opleiding via e-learning volgen
  • alle trainingen met een docent volgen in een van onze leercentra
  • gecombineerd trainen in onze leercentra én via e-learning

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest