Acties & subsidies

Belastingvoordeel particulieren

Belastingaftrek voor studiekosten

Ben je particulier en betaal je jouw training zelf? Dan kun je jaarlijks tot € 15.000,- aftrekken van jouw inkomstenbelasting voor studiekosten van jezelf of van je fiscale partner. Deze regeling geldt ook voor de kosten van een EVC-procedure. Je mag alleen de kosten opgeven die boven de € 250,- liggen.

 

Voorwaarden
  • Jijzelf of jouw fiscale partner maken de kosten voor jouw studie of die van jouw fiscale partner. Kosten voor de studie van jouw kind zijn dus niet aftrekbaar.
  • Je kunt geen aanspraak maken op studie­financiering of studievoorschot.
  • De opleiding of studie is gericht op jouw beroep of toekomstige beroep.
  • Wanneer er sprake is van een leertraject. Dit houdt in dat je kennis opdoet onder begeleiding of toezicht.

Trainen bij Trainspot

Onze trainingen zijn begeleid te volgen op onze locaties en/of via e-learning. Je hebt de vrijheid om te trainen waar en wanneer je wilt. 

Samenvattend kan jij:

  • de hele opleiding via e-learning volgen
  • alle trainingen met een docent volgen in een van onze leercentra
  • gecombineerd trainen in onze leercentra én via e-learning

Meer informatie?

Wil je meer weten over de subsidies, welke trainingen in aanmerking komen of wil je hulp bij jouw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons via 030 – 73 70 581.

Bovenstaande informatie is samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wetswijzigingen. Trainspot streeft ernaar om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het bij uitzondering voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Pin It on Pinterest